Волинь

Одна Волинь така  на світі є
Веселкою  сі я  на Україні
Люблю свій край пишаюсь і горджусь
Я  волиняночка так іменують люди
 
             Пр  2р
Я  Волиняночка живу я в цім краю
З  лісів лугів усю візьму  красу
Блакить озерною,  ранню , вечірньою
На рушниках    Волинь я  гладдю  вишию,
Я    вишивками    край  увіковічу
Святі ікони ними прикрашу
 
Багата на  фольклор  моя   Волинь
Традиції народні у пошані
Трудящі,  милі люди тут живуть
Із хлібом сіллю вас зустрінуть радо
 
Хто був у нас, всім любий серцю край
Мов матінка  поліська я  земля
Річками повними озера Шацьк і Світязь
Як ранішня роса чиста вода
 
               Пр
Моя   Волинь шляхетна і велична
Господній  хрест  на  прапорі несе
Волинська  сторона куточок раю         
Це  Божий храм людської доброти

 Пр
 


Рецензии
Оксано! Гарний вірш про свій рідний край. Красиві і мелодійні слова.
Сподобалась ваша пісня, хай лунає від Азова до Карпат. Молодець!
Приємно зустріти патріота нашої рідної УКРАЇНИ.

Злагоди і натхнення.
З повагою

Иван Дорош   28.06.2015 11:16     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.