Вставай, срако, з дивану

Вставай,срако,вставай,
Вставай,срако,з дивану!
Вже треба покласти край,
"Привладному деребану"!

Вставай,срако,вставай,
Бо так не можливо жити,
Вставай,срако,вставай,
Потрібно хоч щось зробити!

Хоч раз собі поможи,
Бо це лиш тобі потрібно,
Прийди і владі скажи,
Що то робити не гідно!

Вставай,срако,вставай,
Чи вічно у рабстві бути?
Ярмо із шиі зніімай,
В яке стільки літ закутий!

Не жди що хтось,не чекай,
Що хтось все зробить за тебе!
Вставай,срако,вставай,
Скажи собі сам що так треба!!!


Рецензии