Про царiв олiгархiв
живуть там гарно їхні діти,
і "світ свій" міцно захищають,
а про народ не пам"ятають
Народ для них - то тільки засіб,
збагачення і процвітання,
його послати можна Нафік,
задля добробуту й зростання:
Себе,братів,кумів і друзів,
з якими в бізнесі працюють,-
а люди хай живуть в нарузі,
в своєму горі та й бідують.
Нехай надіються і плачуть,
в молитвах просять чи мовчать,-
така у них погана вдача,
що жити гідно не хотять!
Якби хотіли - то не дали,
себе до нитки оббирати,
і владу в свої руки взяли ,-
і стали б дружно панувати,
В своїм квітучім ріднім краї,
в країні кращій за усіх,
де солов"ї пісні співають,
і чути скрізь дитячий сміх!
Свидетельство о публикации №115030908265