М й дивний сон

Люблю я ніч , вона ,мені дарує сни
Казково-дивні сни… І в дні Весни,
Приснилося мені – немов би в казці я..
Глянь, навкруги, духмяні квіти,
та ніжне сонце ,гріє щічки діточкам,
а ніжний ,теплий, неслухняний, вітер..
Все бавиться чарівним волоссям..

І ось здалося ,що в високім замку я ,
Там ,чарівна царівна, ніби соловей співає,
По квіточках метеликом летить...Її все ввись,
Морфей,немов на парасольці підіймає..,
Та ,золотоволосці ,хтось у спину - ЕЕЕййй!!! кричить
Тим криком, скинути царівну з хмар бажає..

Що тільки не присниться …., як людина спить….


Рецензии