Майстер iконопису..

Малює ранок пензлем золотим,
Черкає крони променями сонця
і ллється на підлогу в храм святий,
 небесна благодать через віконця.   

В благоговінні голову схилив,
Там фарби майстер змішує завзято,
То Сам Господь його благословив,
Нести красу у світ своїм талантом.               

Не кожен може образи святих
У Храмі Божім пензлем малювати,
Він обраний ретельно з-поміж тих,
 Кому з небес благословіння можна мати..


Рецензии