Картина
Та ось душа знеможено кричить:-
"Немає кращої землі ніж Україна!"
Чому ж так серденько за землю цю болить?
З- покон- віків страждання і недоля,
І боротьба…, бо волю не зломить…
Там в`ється стежка від хатини в поле…
На волю... в степ...у подумках летить.
Свидетельство о публикации №115030903915