***

…недописані вірші поснули в душі…
не збавляється вибухів злодій…
ніч своїй підкорила тривожній ході,
вітер вивітрив мовчки діброви…
та думок неможливо позбутися, і
скільки б в тиші безумств не чаїлося
в прірві сну не знайдеться тих слів,
щоб любов по між нас зупинилася…


Рецензии