Подарунок Кобзаревi

Подарунок Кобзареві –
України воля!
Хоч як важко,
Хоч як тяжко,
Та мине недоля,
Подарунок  Кобзареві –
Сильна Україна,
Повік  мужня
Повік  сильна,
Повік  неподільна!
Подарунок  Кобзареві –
Голос як гармата:
МИ – НАРОД!
І НАШУ ВОЛЮ,
ПОВІК НЕ  ЗЛАМАТИ!
Від Карпат  той голос лине,
До  самого  Криму,
І  минуть  часи лихії 
Мою Україну!
І  відродиться  могутня –
Сорому  не знавши,
І розквітне, і зміцніє,
Вже  тепер назавжди!
9.03.2015
_____________________________________________________________
До Дня народження   Тараса Шевченка


Рецензии