Я ще повернуся
А я не загинув, пішов лише з дому,
І не попрощався, ішов як завжди,
Напевне я винен, я винен у всьому,
Чому ти на небі шукаєш сліди?
Я ще повернуся, напевне весною,
Я прийду теплом коли скресне ріка,
Я бачив, торкалась світлини рукою
І крапля стікала щокою гірка.
Я може по листі пожовклому прийду,
Ти думала, вітер? Та, ні. То був я,
Для тебе на обрій я місяцем зійду
І буди тим світлом ітти навмання.
А я не загинув, пішов лише з дому,
Пробач, що дорога вела не туди,
Я прийду до тебе, здолаю лиш втому,
Повернусь додому уже назавжди.
Свидетельство о публикации №115030807775
Тайный Альков 10.03.2015 18:13 Заявить о нарушении
за щирі і добрі думки.
Але коли так і далі піде,
мою сторінку напевне закриють.
Игорь Стожар 17.03.2015 10:46 Заявить о нарушении
Тайный Альков 17.03.2015 11:55 Заявить о нарушении