***

Пробач! Мільйони раз я повторю.
Пробач! Кричатиму щосили!
Пробач мене, я все ж тебе люблю,
Та ти мене вбиваєш, милий!
Пробач, за те, що не змогла допомогти,
Пробач, мабуть, не досить я старалась,
Мабуть, слова мої були пусті,
Переконати не змогла, хоч як не намагалась!
Маленький шанс! Благаю, хоч один!
Такий манюсінький, ну дай, будь ласка!
Я так люблю тебе і так мені болить!
А на обличчі посмішка і маска…


Рецензии