Батьки

Мене дивують люди,
Які не цінують батьків:
В вас інших батька й матері не буде,
Та не у всіх такі долі легкі.
Багато людей ростуть в інтернаті,
Все життя благають Бога про сім'ю...
А ви... Ви кажете, що не хочете
батьків мати.
Як можна бути такими дурними, не
збагну!
Деякі діти не бачать батьків роками,
Деякі - занадто рано втрачають їх,
Вже ніхто і ніколи не залікую їм ті
рани,
Тож цінуйте... Цінуйте... Цінуйте
батьків!
Коли батька вашого не стане,
Або зовсім занедужає старий,
Тоді ви зрозумієте все самі,
Але буде вже пізно тоді!
Коли мати ваша не зможе
самостійно попити,
Коли лікарі відправлять додому
вмирать,
Вам тоді перехочеться жити,
Ви будете себе за все проклинать.
Так схаменіться же зараз, люде!
Шануйте батька і матір своїх,
Рідніших за них у вас нікого не буде,
Тому бережіть їх... Як себе бережіть!


Рецензии