Ог вунэт на коми-пермяцком

Гортэ тай лотi бэра ме.
Сьэлэмэ  невна бурамис!   
Кэть эз пантал менэ мамэ,
Кэть не панталы ни  айэс... 
   Гажтэма видзэтэ керку, 
   Сэтшэм вот локтiс пора...
   Гажа эд вэлiн тэ кэркэ, 
   А энi, кыдз ме, сирота.   
Кытшэм эшэ лоас оланэ?
Кытшэм эшэ лоас - ог тэд, 
Но тэнэ, кыдз айэс и мамэс,
Некэр ме, некэр ог вунэт!


Рецензии