Вiкна старого мiста..

         ***


Вiкна старого мiста
Файна вулиця Шевська
Скло не відображає
Наш сьогоднішній час

Там, у склі – стародавність:
Панна щастя шукає
Вісімнадцятий номер
Де живе пан Гудзяк

І вона запитає
Божевільного пана:
Ви читали Вольтера, -
Як же жити тепер?

Пан промовчить безвусий
Діва сльози не витре
І в найближчий храм львівський
Сповідатися йде..


                070315     15.45




На фото - дома на улице Шевской во Львове


Рецензии
Возможно, там утешится. Хороший стих.

Алевтина Ремаркина   26.09.2024 03:33     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.