Коли любов вiдходить

Коли любов відходить –
Що сказать
їй на прощання?
Лиш одне:
спасибі...
За все хороше,
що доля,
За все,
що ми
подарувати
Змогли,
було кому.
В печалях і образах,
як в диму.
Цвіте вогонь
нев’янучого щастя.
Який із нами –
через всі напасті.
Через вітри холодні
слів лихих,
Помилок,
нерозумних наших дій,
Через байдужість звички,
втому, зради,
Через брехню
і дружнії поради...
Любові щастя, найдорожче ти...
Якби ж тебе уміли берегти...


Рецензии
Чарівно. Душевно. Сподобалось.

Ли Чень Дао   07.03.2015 20:09     Заявить о нарушении