Свiча

       1

Горить свіча
     Надії,Віри і Любові,
А навкруг неї -
      ще вінок снігів.
Та дочекаюсь я
       весни нової,
І скресне лід,
       і вийде з берегів
Ріка Житття...
       Життя - не існування..!
Свіча моя горить,
І хоч душа болить,-
На краще не погаснуть
           сподівання!


       2

Зажгу опять
         Свечу Надежды,
Пускай горит она всегда.
Не верят в чудеса
          невежды,-
И не имеют никогда...


А я по-детски верю
         в Чудо,
Я за него молиться буду:
Бог верящих благословляет,
И чудеса им посылает...


Рецензии
Прекрасно сказано! Прекрасні метафори!

Ли Чень Дао   07.03.2015 20:11     Заявить о нарушении