Матер

Моя чудова й люба неня,
Вітаю щиро з днем народження.
Най Бога бережлива жменя,
Подба про грошові надходження.

Твоя любов для мене приклад,
З життям отриманний урок.
Ти на своїх могутніх крилах,
Знесла мене, аж до зірок.

Перед тобою прихиляюсь,
Як шанувальник, син та друг.
Як засмучу відразу каюсь,
Твоїх торкаюся я рук.

Клянусь у пам"яті тримати,
Твій погляд та веселий сміх.
Бо ти єдина в світі мати,
Яку в житті любити зміг.

Я зараз від душі щасливий,
На серці радісно тепер.
Нехай мої вірші щосили,
Летять, щоб привітать тебе.
Сергій Мат


Рецензии