***
Знати я хочу все,
Тебе діставати,
Навіщо мені це?
Я цього точно не знаю,
Але знаю розкажеш усе,
Бо тобе так кохаю,
Кохаю тебе більш за все.
Та й справді навіщо,
Й так все знаю,
Діставати тебе, нізащо,
Кохаю...
Свидетельство о публикации №115030607956