***

Кожен робить як хоче сам,
Кожен думає по своєму,
Давай збережемо все там,
У серці нашому потаєму,
Воно у нас точно одне,
Як я без тебе,
Я ночами так хочу до тебе,
А ти хочеш до мене.

Так давай і залишимо все
На роки на життя навіки...


Рецензии