***
Я тебе грітиму поруч,
Ніч така гарна й тиха,
А місяць неначе обруч,
Все гнеться і гнеться,
Над всим і якось обабіч,
Хай літо насниться,
І той хитрий манич.
Я знаю що ти поруч,
Хоч не так, хоч думками,
Час сволоч,
Тікає, не втримать руками.
Свидетельство о публикации №115030607916