***

Як два роки промайнуло зими,
Увірвалась тепер весна,
Щастя разом ділитимо ми,
Й не буде для нас сумна,

Я тебе кожен день берегтиму,
Ти зіріваєш мене щодня,
Думаю про тебе кожну хвилину,
Ти прекрасна мила моя!

Більш нікого на світі не треба,
Більш ні з ким не говорю,
Лиш тулитись кохана до тебе,
І ніжно тримати руку твою.


Рецензии