***

Отак завжди, я скоро прийду,
А ти сиди тут і чекай,
І не скаже чому,
Головне не тікай,

Я без тебе не можу,
І ти про це знаєш,
Чекати віками зможу,
Нехай і тікаєш,

Не ображайся на мене ніколи,
Бо я ж тебе не предам,
Може й ображаю інколи,
Але ж нікому не віддам)


Рецензии