Не вийде, рiдна, не спита...

Не вийде, рідна, не спита,
Як  там мені живеться в місті.
Вітрисько хвіртку хилита.
Печальні вісті.

Знайомих менша у селі,
Але чужим воно не стало.
Товчуться спогади й жалі
На п’єдесталі.

І  щось болить мені, пече,
Як притулюся до одвірка.
Торкнеться маминим плечем
Вечірня зірка.

5.03.2015.


Рецензии