дорогою мовчання...
…вітер шмагає думами тишу,
тугою дихають душі-свічки…
дзвоном сумних мрій стелеться листя,
небо глузує повітрям сліпим…
дряпають серце кігті мовчання,
тулиться пустки погляд холодний,
статися мусить, щось надзвичайне
осінь жадає жадібно сховку,
з болем у серці погляд прощання…
Свидетельство о публикации №115030601705
Спасибі Вам за розуміння. З повагою Віктор...
Виктор Сурженко 01.04.2015 18:48 Заявить о нарушении