Я тут кынув мечту

Про ЕленКУ Ш сфяТу й,
Шо ужо жэ ажно в Алмах чукч.
Да покыньтэ ля мни
Вжэ журытысь на жызнь!
Гэх, щэ ж, мо, бородо сатраСну З?

От ужэ во и на:
Я знайшов гэту ш кральк!
А чого шь хиларМойНийка в Люкш?
А! Да-да, мы ж паём,
А НЕ токМА Ш адно
Всё лупаНима ципа с нимцов.

Ну, дык што ж. Фсэ знаём.
Гэтэ мы вжэ праходзь.
Буйны вейцер не в Цёркин галовк.
ТольКИ СЬ хоцца цаво –
Паиграцца в Канёв.
Бо Кентавры абое рабо.

Так вот Зюзя й шюкае ануч:
То Ковальчыху, то МаляХвуйськ.
А то зарэ ещо возьмэ фтрух малаток
Да ударэ жэ шфагра ф гарщок.

Бо ж трэ здачы, мо, даты чуток?
Скикы ж быв кулаком
В чырыпок…

…ага, во в ЗаляДынне в авто ж
Тая жебына с повсць


Рецензии