ХО ОД!!! ВЪ РЕ МЕ НИ Ии!!!

ПО!!!...НИТИ!!!... ПО ОО!!!... НИ Ии ТИ!!!... ПО ОО!!!... НИ Ии!!!... ТИ Ии!!!...

-ПО-НИ-ТИ-ПО-НИ-ТИ-ПО-НИ-ТИ... -

    P.S

    ПО - ПО КО ОЙ

    НИ - ВЪРЕМЯ

    ТИ - ДЪВИ ЖЕ ЕНИ ИЕ

     Й  - КЪ ВА АН ТЪ  ВЪРЕМЕНИ - МИ ИГ

    КО - КЪ ВА АН ТЪ (ЧЕ-ГО ЛИБО) - КО ОН  ЦЕ ЕН ТЪРА АТ

    ВЪСЁ Ёё!!!... СО ОК  РА ЩЕ НО ОО!!!

ПЪРИ МЕ ЕР НО ОО!!! ... ТА АК!!!...

   -  ПО КА Аа!!!


    ВА АШ  ДУРА АК


Рецензии