Неймовiрне

Неймовірне часто сниться
Нашим підлим ворогам,
Що ми можемо скориться
Їхнім брехням і військам.

Неймовірне також сниться
Нашим славним трударям,
Хочуть рівними зробиться
У житті багатіям.

Не по власності й валюті,
Лиш в законі добре жить,
Бути рівними по суті
Із багатим кожну мить.

Нині це чекать даремно,
За грошву купують все
І закон тихенько й чемно,
Й не карають їх за це.

Та як кажуть у народі
Всьому в світі є кінець,
Час настане й при нагоді
Всім негідникам «капець».
05.03.15.


Рецензии