***

В ніч таку , коли все спить...
 не спить моя душа  не спить...
на Вкраїну літає
Щастя свое шукає...
 А нема вже того щастя немає...
тільки спомини б"ють
 у серце хвилями
пекучої крові
А в очі- солоними сльозами...


Рецензии