Душа природи
Хмаринок посмішки летять за небокрай,
І сонце хоче щось сказати, та не вміє
Людською мовою промовити: «Прощай,
Зима! Були з тобою довго дуже,
Втомилися струмків чекати спів,
Пташиний гомін, що за рідним краєм тужить»…
Летять додому всі пернаті… Світ зрадів,
Бо ж прокидається земля, добром багата,
Все починає зеленіти навкруги…
Земля і небо наші рідні - мама й тато, -
Єдине ціле, хоч і різні береги…
Все оживає і радіє… ніби знає,
Що у повітрі, мов казкова дивина,
Кружляє щастя… Хай до всих нас завітає
Душа природи, бо для всіх вона одна!..
Свидетельство о публикации №115030506891
С весенним солнышком из Бреста Марина
Марина Шадуя Корсак 07.03.2015 09:23 Заявить о нарушении
Мне приятно, что тебе понравилось.
Украинский язык - он один из самых мелодичных.
А за наши песни тебе отдельная благодарность ;)
Весенних и солнечных тебе выходных! :)
Елена Кондрик 07.03.2015 10:45 Заявить о нарушении