З добрим ранком!

З добрим ранком!
Весняним світанком.
Таким сонячним і дощовим.
З теплим чаєм на ганку.
До побачення ранку.
Вже вітаюся з днем новим.
Зелено довкола.
І веселка малюнкова.
Привітає нас у денний час.
Сірості тревога вже чекає нас.
Бо і вечір вже зустрічає враз.
Щоб знов повернутись у ранковий час.


Рецензии