Я зараз так до тебе хочу...
Душа моя кудись летить,
Серденько швидко гомонить,
Та, все одно, до тебе хочу...
Мені тебе не вистачає,
Мало в думках і на яву.
Від дотиків твоїх я тану,
Та , все одно, не вистачає.
Без тебе я вже не живу
І доля лиш тебе віщає...
Свидетельство о публикации №115030510714