Чекатиму

Я тебе кохатиму палко,
Як весна,
Із  війни чекатиму,
Попри всі –Дарма!
Я тебе чекатиму,
В мирному житті,
Ти лиш  повертайся,
І лиш назавжди,
Хай війна  гадюкою,
Далі не повзе,
Захлинеться  злобою
І себе зжере,
Я тебе  чекатиму  в мирному   житті,
До ікон  звертатимусь,
Хай  Бог вбереже,
Того   особистого,
Хто  понад  усе!
4. 03.2015


Рецензии