Я починаюсь

Я починаюсь з весни.
З теплих сонячних променів травня.
Наче спогад - миттєва. Як сни
кольорова. І надзвичайна.
Я починаюсь з тепла.
З розблакичених небом мрій.
Наче мальва в саду - чарівна.
Яскравіша зі всіх сузіррь.
Я починаюсь з бажань.
З загадкових мелодій вітру.
Найнесподіваніша із питань.
І немає на мене відповідей.
Зі смарагдовим блиском в очах.
На хвилях ніжності я купаюсь.
Словом - щастя - в коханих вустах
Я починаюсь...


Рецензии