Л сов мешканц
У дуплі немов у стрісі.
Шпак малий гніздечко в`є.
Туди сюди він все снує.
Сорока білобока, на вкруг поглядає.
Із сусідами тихенько вона розмовляє.
Коли лихо трапиться,голосно стрекоче.
Всіх мешканців у лісі, застерегти вона хоче.
І одразу мешканці разом всі збираються.
Дають потужно відсіч, ворога збавляються.
Потім перемогу всім гуртом св`яткують.
Варта у них гарна, зразу гасло чують.
Всіх приймають хто захоче, в мирі з ними жити.
Прагнуть доброти від всіх, діточок ростити.
А хто почне на волю їхню зазіхати.
То потужну відсіч, всім гуртом давати.
Свидетельство о публикации №115030403325