хабар це заз

ХЪел къвемир  ваз хабар кьунай Сейфудин стха
Лагь заз хайи дагъларин на гьалар гьик1 ят1а
Цуьк акъудай чин дерейрин тарифар вуна
Дугура  чаз вин шиирин ц1арара туна

Эуьн кьиляй фад къарагъиз тагуз чаз ахвар
Мани лугьуз гатазмани  к1екери лувар
Гьуьм ацукьна нефес къачуз  къуьлерин ник1ер
Гьа сифте хьиз живед к1еник  квани мулдцуьквер

Багъманчияр амани чахъ багъдин сир чидай
Ислягь халкь кардал мачхул ян  чаз хийир гъидай
Яхц1ур йис я такуна заз гатфарин бере
А гьаларихъ жуваз чидай дарих я зун къе


Рецензии