At haki li eich od yom

At haki li eich od yom
Cshe’ani shaer
Lo beseder behayom
Laila be acher

Bireshutchem bahanaim,
Overet ad tom
Ba leat hazman bebait
Ani vehakor...



(;; ;;; ;; ;;; ;; ;;;
;;;’;;; ;;;
;; ;;;; ;;;;;
;;;; ;; ;;;

;;;;;;; ;;;;;;,
;;;; ;; ;;;
;; ;;; ;;;; ;;;;
;;; ;;;;;)


Рецензии