Ламати сво правила й себе

Ламати свої правила й себе
Від несподіванок - до приречення.
Голова вітряна, що породжує
Зім’яту постіль у реченнях.

Істина, наївна істина,
Багатозначуща, непередбачена.
Скільки між слів її
Загублено і втрачено.

Між правдами й неправдами
Життя прожить якнайдовше
І при всьому глобальному відчаї
Не шукати шляху коротше.

Не шукати халявних відмичок
До сердець і щирого щастя,
До туманів, які викручують
Вулицям сірі зап’ястя. 


Рецензии