ДЕНЬ ЗА ДНЕМ МИНА

День за днем минає
І листя трохи жовкне,
Тебе я не кохаю
Та й серце давно змовкло.

Цілую інші я вуста
Тримаю руку інших,
"Кохаю" лиш слова
Для молодих, не зрілих.

Тепер, кохають лиш мене
А я у відповідь всміхаюсь,
Бо покохав я - лиш тебе
І за брехню я в серці каюсь.

День за днем минає
І листя трохи жовкне,
Тебе ще й досі я кохаю
Та й серце ще не змовкло.


Рецензии