Весна
Ти відчуєш всі ноти до болю.
Золотавими іскрами сна
Прокидається наша весна.
Мерехтить знов проміння у сонця,
Заглядає так ніжно в віконце,
Зігріваючи наші серця,
Поглинаючи їх до кінця.
Це тепло нам усмішку дарує,
Мир в душі і у серці панує,
Тож єднаймося, браття і сестри,
Ця весна має щастя принести!
02.03.2015
Свидетельство о публикации №115030203960