Вiтер
Нiби вiтер завиває,
Проте хист чудовий має -
В залi дiвчина ридає.
.
Дуже романтично
I симптоматично.
Дами в перукарнi
Радi: вiршi гарнi
.
Про густе волосся -
Золоте колосся,
Волошковi очi,
Солов'їні ночi,
.
Щирий смiх i тiло,
Що вiд ласк радiло.
Човник мiсяченька.
Бiла хата. Ненька.
Свидетельство о публикации №115030203486