Tonguetwisters 2

Take it easy, dear Lizzy,
All your teases make me dizzy.
All your garments are too cheesy.
Are you drinking something fizzy?
Don’t be so rashly busy!
Oh, my Jeezy, dear Lizzy!

* * *

If a gorgeous miss missed
A train in the mist
She'd fall in abyss
Or in gorge at least.


Рецензии