Бонжур-Париж
В моїм серці дощить, нежить і непогода…
Не пиши есе мес, не приходь не дзвони!
А іще мені не до вподоби клопоти
І пригоди, які ти підвозиш мені.
Вона
Розбиратися нам у стосунках не варто!
Ні цукерок, ні квітів не треба, облиш!
Загубилась у буднях привабливість свята,
А на мене чекає різдвяний Париж.
Приспів:
Бонжур! Лечу.
Чекає на мене Париж. 2рази
Бонжур! Мовчу.
Не ображайся, облиш.
Він
Два білети купив я у авіакасах,
Подарунок на свято – Париж у різдво…
Два білети! Навіщо? Кінчилася казка…
Та тремтить у холодних руках телефон.
Вона
Шепочу я крізь сльози: Коханий, жётеме,
Обніми мене, чуєш, і не відпускай.
Я не можу,не хочу, не буду без тебе!
Повернімо собі поцілунковий рай.
Приспів:
Бонжур, лечу.
Чекає різдвяний Париж…
Бонжур, мовчу…
Ти поруч сидиш і мовчиш…
10:32
28.02.15.
Свидетельство о публикации №115030200131