Вы плачете? Настигла вас беда
Вы плачете? Настигла вас беда,
И слезы сострадания достойны,
Но жажду жить пусть никогда
Не переборет ваше горе.
И пусть чужое счастье в ту годину,
Кому сегодня радость расцвела,
Вам не покажется тупым ударом в спину
И не разбудит в сердце зла.
***
Ви плачете? У вас, напевне, горе,
І ваші сльози варті співчуття,
Та хай ніколи смуток не поборе
Нестримної любові до життя.
І хай чужа усмішка в ту хвилину,
Кому сьогодні щастя розцвіло,
Не здасться вам тупим ударом в спину
І не пробудить в серці зло.
08.04.1957
-------------------------
иллюстрация из интернета
Свидетельство о публикации №115030111921