Подорож

Нове мiсто - тисячi людей,
чекаю тут нових iсторiй.
Потяг їде далi в новий день,
я буду тут новим гостем.

Забуду тут про всi невзгоди.
Iншi люди - новi вiдчуття,
В сердцi мiста знайду таємний свiт,
в якому я нарештi вiльна!


Рецензии