Окончилась зима. укр. язык
Сніг не слІпить... І річка безльодно біжить...
І вночі іншим містом немовби блукає
Та, без кого замерзне, здається, весь світ...
Ти з роботи нараз повертаєшся пізно...
З телефоном не сумно іти... Ми удвох
Поговорим про вічне з тобою, про різне...
Обімрієм наступний до зустрічі крок...
В світла колі рукою торкнися планшету...
Поцілунок у "скайпі"... І ти не сама...
Ясночолим дано неземного сюжету...
А ще, знаєш? Сьогодні скінчилась зима...
Свидетельство о публикации №115030100104