Бажане

Останній подих лютої розлуки-
і як колись,я бачу всіх вас знов...
Затамувавши подих,чую звуки
таких солодких,бажаних розмов...
 
Прекрасне християнське спілкування,
Коли в серцях-одна мета і біль...
Коли тепло святого піклування
із душ спасенних ллється звідусіль.

Серця відкриті для добра,любові,
несуть вогонь Христа серед пітьми.
Як я люблю моменти ці чудові,
час спілкування з Божими дітьми!


Р.S.
для А.Щ.

 



 


Рецензии