Нихт анаБахЛик,

Ни й капельКИ СЬ спиц,
Шо падаЮць во ци на й СфынКУ ВШ

Мягкий, розавый свет.
Нет, сиреньки е след!
И ты мягка идэш ф сапахЖыхЩах Ш.
Хе! Не. Видна, дед
Прост абутц не й паспеф,
Как сонышка села вш на шышКИ СЬ.

Ни й Хара Ж, ни й Кришн
Не нада й падСпив.
Бо эта фсекда есця ж в бисый.
А мы так соби
Найившыс жэ й, згынь,
Ага, й ий попХымш, сфоткай дывко.

Банан гэто ж ззисть.
А шо тут тоби!
Узьмы но у в мынок хоть крышку,
Шоб а быз дрощий
Да быс чырвякив
Да, ах, хоть бы-к щэ й быс пудсыпк с сильк.

ПоэТому, да, тут это быда.
А не щэ и, вах, куч убивстВав.
Да й вот ны й молысь
А ни за падыщ
И а ны за й вивНева.

Так падай ж, дыржын!
За власть шо дыржытць.
Ны нагарей сфоим дитюм ж.
Бо даст калачиф
Уж кто-т даш вначи,
Колы ты 3маш Машк за цыцку й.

…трымаеш, ну, то есть батылКУ Ш.
Как во, на плоти твар Ж


Рецензии