Колы тоби за шызьДисят,

Ты ж в шызь шэ увЛювБляВся п

Я зарэ высушу панчох
И пиду во до Танькы.
А шо, щось мы ещо згрыбём?
Ну-да, высна вжэ ж, бачтэ.

Я й так с утра тут фсё з рыдлёвк.
От псакый нету ж спасу й.
А хто шэ можэ гэтак во
Закапваты какашкы.

Ну-да, гниёт в ямище гной.
Сопрелый лист. Бо как жэ
Тут хтось вузьмёт з гужов на поль.
У нас навозу ш хватэ.

Так я тут зарыкы на воз
И айда до хлыва жовч.
У мэнэ й сылыщав щэ о!
Да и в штанах дви пляшкы.

Я и вазьму упЮсь ажно.
Шоб ны коптыты й тапкый.
Бо жызнь дана нам в7, шоб повсць
Коман2ла фсекда зе зь.

Так в чом турма ш? Шо знакый мног?
А так писать нельзя й вжэ?
Коб скоротыты всэ, шо можнь.
А дальшэ? Отдыхай, мозг.

…така во есця в Вась зазнобк.
Ну, шо, ныхвайна?
А я яё цалую в лобк.
Бо й я Лабко шэ здатны зь


Рецензии