Кьуьд хъфизва

Вири закай икрагь  хьанва
Мус квахьда лугьуз
Гьаларни зин зайиф жезва
Жезмач кам къачуз

Т1уьна лугьуз техил гатун
К1ват1ай пуд вацра
Зун виридаз дак1ан хьанва
Килиг куьн садра

Гайид я за хийирарни
Жувавай жедай
Живед к1еник хвенай бегьер
Йисан мад къведай

Гатфар къвезва чирда лугьуз
Зин рик1ин сирер
Элкъуьриз к1анз цуьквериз,за
Чилик хвей ц1ирер

Зун чукурна ,зин чкадал
К1вачерик звер кваз
Гатфар къвезва,шад я эллер
Сиверик хъвер кваз


Рецензии