Наше пекло
Мов зачаровані танцюємо у темряві
Довкола полум'я палає -дуже гАряче
Стоїм навпроти,проміж нами-Дерево.
Я роблю крок, омріяний, торкаючись
Та обпікають іскри наче молнії
По колу полум'я палає -дуже гАряче
Зливаємось з тобой долонями...
Та музика скоріше разгортається
І вже не стримуємо наші рухи
У полум'ї палаєм...дуже гаряче...
Сгораємо і ми і наші духи
Наш попіл вітром швидко роздувається
На все життя моє,на всі мої країни
Я буду пом'ятати - дуже гаряче
Вогонь кохання,дикий та єдиний.
Свидетельство о публикации №115022704343