ЭпилогЪ

  Sometimes i feel that feel
     Unpleasant 

Thi only alchocolЪ can melt 
my Fat

 Sometimes  the
   Sun
burns out   -  eagles through the Middles

und needles falling into net

 no 
human else got finally
       a fonky Faith

  No way
to get
sometime zo
    fillings back    :

Ты хочешь скрасить мои дни
 что неприемлю я  -  жестоко     !

   Все -  вверх-тормашками   -     в  огни

Lift-off    !  -   ?
 
       "   -   Поехали   !   "

   

    " Х - й  !

как и Амстрэнг на луне
  Поправь скофандр  !

  а-то Ты
 станешь

 выглядеть , как Белка - !   "







Рецензии